Våldsupptrappning?

Bara för ett par timmar sen smällde en bomb av i Bangkok. Minst åtta personer skadades. Är detta en signal för en upptrappning av våldet? Ligger de röda bakom? Någon annan? Oavsett vem eller vilka som ligger bakom så är läskigt att de slår till mot allmänheten. Inget verkar tyda på att det är riktad mot någon speciell person eller grupp. Lår oss hoppas att det var en isolerad incident. Läs mer här.

Lördag kväll år jag middag med en kompis nere på K Village som jag skrev om härom dagen. Det är rätt nice därnere, långt inne i soien, långt från kaoset på Sukhumvit. Efter middag tog vi oss till Ekkamai för en promenad. Vi gick in på Fuzio för desserter. Restaurangen är trevlig och ligger på sjätte våningen ovanför ett showroom för bilmärket MINI. Glassen var välsmakande och vinet gott. Ska åka tillbaka för att prova pastan någon dag. Det är några år sen jag åt middag här.
En av managerna jobbade tidigare på Pomodor-kedjan. Det var kul att springa på honom igen. Kom ihåg när vi festade några gånger på klubben La Lunar när det begav sig på den tiden.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Restauranger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply