Update och några tips

Efter hårt jobb förra veckan så var det verkligen skönt att relaxa lite i helgen. Regnet förstörde dock en del planerade saker på fredagskvällen. Det var lite synd då jag såg fram mot det. Men det löste sig ändå. Fredagskul med lite kompisar är aldrig fel.

Onsdag verkar bli “peaken” för de nuvarande vattenmassorna enligt uppgifter i Bangkok Post. Hoppas det inte blir för mycket översvämningar.

Thailand får ett nytt engelskspråkigt affärsmagasin i oktober när premiärnumret av “Bangkok Business Brief” kommer ut.

I helgen var vi bland annat på ett kineshak med bred meny. Åt min nya favoriträtt “yod Mara”. Den påminner om morning glory men är strået vassare när den är rätt tillagad som denna.

Sukhumvit Soi 11 har ju alltid varit lite rörig. Nu är den översvämmad med mathak, småbarer i ombyggda folkabussar med mera. Kanske kul och exotiskt, men det gör det ju sjukt svårt att komma fram för alla bilar också. Stolar och bord står överallt. Räcker med att en fyllskalle vickar stolen vid fel tillfälle så kan det hända saker.

Tipsar igen om Hua Hin Jazz Festival i slutet av månaden. Vie hotel kör dessutom jazz-specialen “Sax in the city” hela månaden i sin bar Vie 39. Båda väl värda ett besök tycker jag.

Bangkok är riktigt bra just med med blandade event på många olika nivåer. I helgen var jag förbi en “matmässa” utanför Central World, en liten bokutförsäljning i Siam Center bland annat. Dessutom hann jag med en kvällsaktiviteter. Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply