Tisdagsmix

Den stora nyheten under måndagen världen över ju självklart att jänkarna skjutit ihjäl Osama Bin Laden. Nu kan världspressen gotta sig i säkert en vecka. Amerikanska ambassaden i Bangkok ökade skyddet. Kommer det en attack här i Thailand?

Thailand listas IGEN som ett av världens värsta länder när det gäller piratkopiering och brott mot varumärkesskydd. Inte många som är förvånade över det kan man tänka. Läs mer här.

Den thailändske kungen opereras. Hoppas allt blir bra.

Fick en fråga från en kompis som är på väg hit om nya Airport Link. Dvs om det är värt det? Ja, det är det säkert för vissa. Men för mig personligen kommer jag nog inte ta tåget ut till eller från suvvan om jag absolut inte måste. Jag har testat några gånger, men det skönare och snabbare att ta taxi. Något dyrare så klart. Men vi pratar 60 – 100 kronor beroende på valutakursen och trafiken. Visst, rena och fräscha tåg, men nja, jag är tveksam.

Många som bor i Bangkok vill gärna brunch på helgerna, jag med. Ofta är man hänvisad till nått lyxhotell. Och visst jag kan tycka brunchen på till exempel Four Seasons hotel kan var riktigt trevlig, men det drar iväg rätt ordentligt penningmässigt. Det flyger iväg många baht. Jag föredrar faktiskt något enklare bruncher som på Crepes & Co. Visst nästan 500 baht ++ där med, men det känns faktiskt överkomligt. Inte lika flashigt kanske. Men funkar som alternativ, speciellt då de kör sju dagar i veckan. Så det spelar ingen vilken dag man vaknar bakis med Black Label smak i munnen.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply