Svensk mördad i Phuket.

Svensk mördad i Phuket. Läs mer här.

Lustigt väder igår. Det duggregnade hela dagen. Det är inte ofta det är så. Idag var de solstrålar på morgonen, och nu molnigt. Gissar att det kommer några stänk senare ikväll.

Några tips till veckan:

Ostronspecial på restaurang Tables Grand Hyatt Hotel. 50 baht per ostron är ju otroligt billigt. Dessutom har man fina viner till specialpriset 260 baht per glass. Obs, 17,7% i VAT och serviceavgift tillkommer. Denna promotion kör man fram till sista augusti.

Är ni ett gäng tjejer (man måste vara en grupp på fem tjejer) som vill dricka GRATIS vodka? Dra till Gazebo vid Khao San Road före midnatt söndag – torsdag, så får ni en 70 cl flaska Smirnoff. Gazebo är ju känt för att ha öppet sent. Jag ser det som en möjlighet att köra lite billig uppvärmning innan man drar ut på stan. Vet inte vad mixers kostar, men det är säkerligen överkomligt.

Gazebo kör igång sin gamla klassiska “Models night” igen på torsdagar. Startar midnatt och slutar 6 på morgonen. Hoppas de inte har några uppdrag på fredagen. Verkar vara brist på tjejer på Gazebo. Om man anser sig vara modell, så ska man kontakta Roy för sitt modellkort.

Club Insomnia nära BTS Nana kör också sent om man vill hänga ute sent efter en runda på Sukhumvit soi 11 eller i området.

Återkommer med mer tips inom kort!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Svensk mördad i Phuket.

  1. Jan says:

    Svensk-ryssen Maksim Schantz, 25 år, avrättades vid 21-tiden på måndagskvällen i Phuket, Thailand. Två andra svenska medborgare, Tommy Söderlund och en med efternamnet Ljung (båda födda 1985) häktades på tisdagen för överlagt mord.

    Läs mer på: http://www.jankallman.com

  2. Jan says:

    Ostron? Anses ju vara den bästa bantningskuren i Bankan eftersom de alltid ger åtta dagars skitsjuka…

Leave a Reply