Skywalk

Började dagen med en timmes löpning utomhus i gryningen. Kändes bra. Det är kanske dags att ställa upp i Maraton snart:) Efter det blev det frukost på rummet, idag blev det flingor och mjölk. Gott!

Ambitiösa program sponsrade av staten har man ju sett och hört om i alla tider i Bangkok och Thailand. Nu ska man bygga en Skywalk i centrala Bangkok. 50 kilometer ska det bli de närmaste fyra åren. Bra grundidé tycker jag som gillar att gå. Kom dock ihåg att det tog nästan 40 år att få den nya flygplatsen på plats. Hur många år var skytrain försenat? Airport express var visserligen bara två eller tre år försenat, men ändå. Läs mer här. Gillar att Skywalken ska vara “clutter free”.

Jag skrev om “beer garden” som jag saknar. Här kommer en bild till från den. Det var just Heineken som stod bakom den. Jag var på deras stora takpark nere på Silom inför denna jul ett par gånger, men den var inte lika bra, men det beror nog mest på att det var mindre folk där. Dålig marknadsföring tror jag, plus att läget var helt annorlunda.

Jag får nog dra ner till Singhas utomhusbar nere på Asoke till helgen så man får lite “beer garden” känsla i all fall.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply