Siam Kempinski

Jag har jobbat hårt de senaste dagarna. Vill städa undan så mycket som möjligt då jag har flera kompisar som kommer på besök under veckan och i början av augusti. Blir bra. alltid kul med besök tycker jag.

En av mina kompisar som kommer på besök vill gärna testa nya hotell varje gång han kommer. Jag rekommenderade Kempinski som ligger vägg i vägg med Siam Paragon. De öppnade förra veckan. Tyvärr har jag inte hunnit vara dit ännu men det kommer snart. Vill gärna titta på det. Tyvärr verkar det rätt svårt att hitta någon riktigt bra deal på rum där. Men det är ju ett “lyxhotell” och de kanske inte vill släppa några bra intropriser. Vi får se vad vi kan hitta.

Turistbranschen i Thailand tror att antalet turister som kommer till Thailand påverkades igen efter söndagens bomb i centrala Bangkok. Visst, blir det flera bombdåd som detta då kan man nog börja undra. Men jag tror detta var en enskild incident då det var val i söndags. Läs mer här om turismen.

Körde ett hårt löppass idag och sen 45 minuter squash. Jag var rätt trött efter det. Men det var kul och skönt att rensa ut ordentligt.

This entry was posted in Hotell and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply