Redbulls grundares barnbarn körde ihjäl polisman i morse

Rundade av helgen med bio på CTW. Vi såg nya komedin Ted som var helt OK. Efter det middag i Pratunam. Mitt sällskap skulle jobba som vanligt idag och åkte hem vid 01-tiden. Satt hemma och jobba sen nån timme och skulle väl egentligen gå och lägga mig men då plinga det till i telefonen.. Ville jag möjligtvis komma ut på några whiskey-kola undrade en kompis? Ja varför inte, såg jag drog och dansade några timmar..

Ungefär samtidigt som jag var på väg hem, och inte många hundra meter därifrån på sukhumvit soi 47 kl 05.30, så bränner redbulls grundares barnbarn in med sin svarta ferrari rätt in i en polisman på motorcykel som dras med 200 meter på bilen och dör rätt omgående av sina skador.

Har inte läst all info på nätet om vad han hade gjort tidigare på natten men det är faktiskt inte helt omöjligt att vi befann oss på samma nattklubb innan. Han greps senare under dagen. Läs mer här.

Man kan ju spekulera om vad överklasskillen får för straff men skulle tippa på villkorlig dom och ett skadestånd till polismannens familj.  Alla är ju som bekant inte lika inför lagen i Thailand.

En annan överklassunge, Praewa, kom nyligen undan med villkorlig dom efter att hon som 16-åring 2010 orsakat en trafikolycka där 9 personer dog. Läs mer i mitt gamla inlägg här. Läs mer om domen här.

Ska ut och käka med några vänner nu men det är lite svårt att nå dem då mobilnätet varit nere i mer en 1h nu igen.. suck.. :(

This entry was posted in Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Redbulls grundares barnbarn körde ihjäl polisman i morse

 1. Erik says:

  Herregud! Ja, där ligger Thailand en bit efter. Fast han får ju fortfarande leva med skulden. Vilket fortfarande är ett straff i sig.

 2. Bkkhenrik says:

  Ja tyvärr är detta den tråkiga sidan av Thailand :(

  Får tacka för en grym blogg, perfect för mig som skall flytta ner till Bkk i
  Januari.
  Vet du någon bra sida där man kan se alla event som
  Händer i bangkan typ spelningar, shower mm

  Såg att vm i motor cross ska ha sin första del tävling
  I Thailand i mars.

 3. bangkokinfo says:

  Ticket master fuknar bra för mig.
  http://www.thaiticketmajor.com/index.php?la=en

Leave a Reply