Rea

Den stora ”reasäsongen” är i full sving. Överallt är det rea; Espirit, Jaspal, Zara, H&M och många många fler. Men H&M har verkligen otroligt låga priser framför allt på damavdelningen. En kompis shoppa loss ordentligt i går på H&M: 100 baht för underkläder, 200 för blusar etc. En annan kompis köpte saker för 4 000 baht, men värdet var närmare 25 000 baht. Så det är verkligen ordentlig rea.

bangkok

bangkok

En galleria som jag inte nämnde i de senaste inläggen om shopping var Silom Complex som också genomgått en grundlig renovering. Den ligger väldigt bra till vid BTS-stationen Saladaeng och med egen gångbro mellan Silom Complex och BTS. Det finns många bra butiker, flera bra restauranger. Det är många vanliga märken, men det finns också en del småbutiker med egna saker vilket alltid är trevligt.

bangkok

På Silom hängde en del julskyltning kvar på sina håll. Hmmm.

bangkok

Och denna el-central förbluffar mig varje gång jag ser den nere på Silom. Hur börjar det INTE brinna i den?

bangkok

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Områden, Shopping, Transport and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Rea

 1. Marie Ryberg says:

  Anledningen att H&M har så låga priser beror på att tillverkarna knappt får något betalt.

 2. bangkokinfo says:

  Ja det har du rätt i, det gäller mycket annat också. Anledningen till att exempelvis en taxiresa i Bangkok är så billigt är ju för att föraren knappt får nått betalt.. Det är ju lättare att påverka genom att ge lite dricks men med H&M lite svårare.. Kanske dra igång en facebookgrupp och kräva att deras underleverantörer betalar ut högre löner till fabriksarbetarna?

 3. Pornpimol Olander says:

  Älskar din/er blogg! Planerar en resa inom detta år. Hur har skyline utvecklingen gått? Kan man åka direkt från flygplatsen nu? Gillar inte den eviga diskussionen man har med taxichaufförer som vill och inte vill köra. Vill kunna förflytta mig fritt med skyline. Går det någon linje till Chinatown? Tack på förhand :)

 4. bangkokinfo says:

  Tack :) Jo man bygger ut sky train för full och öppnar snart ännu fler stationer på andra sidan floden, se tidigare inlägg. Från flygplatsen kan du ta airport link direkt in till stan och sen byta till BTS. Till chinatown kan du ta tunnelbanan, MRT. Station Hua Lamphong

Leave a Reply