Party igen

Igår var det party igen. Fick en VIP-inbjudan till festen av magasinet RUSH som firade två år igår. Magasinet påminner om Slitz och hette tidigare Ralf. Fri bar & snygga tjejer är väl en trevlig kombination. När festen var över gick vi in Hip Hop rummet på Slim. Var väl ok. Vi avslutade sen inne i techorummet som var helt packat och det var bra drag fram till stängning efter två.

Det blir väl party igen i helgen. Får se lite vad som händer.

Några tips:

Sidney Samson på LED den 8 september. Han har ju gjort låten “Riverside” som man hör på alla klubbar i Bankan. FRI BAR 9.30 – 10.30. Tack för det!

Linkin Park spelar den 23 september som jag har skrivit tidigare. De spelar sen under helgen i Singapore på Formula 1 helgen där. Dagen efter lirar Potato Live Go On. Och början av oktober kommer Liverpool till Bangkok och lirar mot ett sammansatt lag från den thailändska ligan.

Party på Glow ikväll med internationella DJ’s. De annonserar öppet att de har öppet till 4 på morgonen. Intressant då det har varit väldigt svårt att hitta något öppet efter 2 de senaste dagarna…

Pool party i Pattaya kanske lockar….

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply