Ny vecka

Jaha ny vecka och nya tag. Nya jobb, nya pass på gymmet och nya middagar med vänner och annat. Vardagen blir även här lite enformig ibland men det är för den sakens skull aldrig tråkigt i Bangkok.

Bara några veckor till Songkran nu. Får se om man blir kvar i stan då eller så sticker jag upp till Chiang Mai ett par dagar. Kommer i alla fall att åka ut till någon ö innan och ta igen mig lite på stranden, då det var länge sen sist.

För gaypubliken anordnas det ett stort 3 dagars party med 2 kvällar uppe på ZEN och avslutningsfest på Fallabella. Man kan köpa ett pass som gäller som inträde på alla festerna. Men om man nu försöker locka internationella besökare som det verkar, kanske det inte är så smart att ha olika priser för thai och utlänningar?

Veckans klipp får bli på den tillsynes lokala farangen som blir attackerad av vakterna på BTS stationen Prompong efter en diskussion om att han inte fick åka med dotterns ballonger på tåget. Händelsen utreds nu av polisen.

Problemen med de långa köerna på flygplatsen fortsätter. Vissa flygbolag har nu uppmanat sina passagerare att anlända 3 timmar innan avgång. Suvaranabhumi har kapacitet för 45 miljoner passagerare per år men under 2012 väntas hela 51 miljoner anlända. Ett av flera problem är att hitta tillräckligt med personal som kan jobba i passkontrollen då jobbet är stressigt med dålig övertidsersättning.

För den som är i Stockholm och saknar Koh Phangan kommer det arrangeras ett “full moon party” på Silja Galaxy den 5 maj, tydligen komplett med buckets och hela paketet..

This entry was posted in Bangkok allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply