Mycket nu

Då har vi kommit in till den del av året då Bangkok är lite kallare och skönare på nått sätt. Runt 20 grader för nån dag sen. Skönt. Åkte mc-taxi. Frös, vilket man sällan gör här.

Hamnade på en riktigt cool liten bar häromkvällen som jag aldrig hört talas om. Liten scen med ett liett coolt band, men en rappare som var mycket bra och fick ingång gästerna.

Och en annan trevlig grej var på en ny italiensk restaurang som hade ett speciellt event. till desserten kom det in en kvintett med unga thaiare och körde ett par operalåtar. Mycket coolt.

Många kompisar som kommer på besök nu. Just nu bor en kompis på Four Season.

Med alla nya hotell i Bangkok så glömmer man bort dessa fantastiska hotell som funnits i många år och är riktigt bra som just Four Season. Bra rum, skönt poolområde, flera bra restauranger. Det enda de inte har är väl en cool bar. Men det finns det många andra hotell som har.

Hela helgen är smäckfull med aktiviteter och tillställningar. Återkommer med rapport.

Några tips:

Förmodligen det bästa tipset för nyår så här långt nedan. 48 våningen på taket. Har varit på taket där förut och det ser verkligen lovande ut får man väl säga.

Fredag i Bankan. Gym, hårklippning, lunch med kompis, lite shopping, massage, och sen lite party.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply