Möte på Marriott

Jag träffade en svensk kompis från Hong Kong igår i lobbyn på Marriott för lite snack om jobb och annat. Vi blev inte långvariga på hotellet men Marriott är annars ett bra hotell på Sukhumvit med flera trevliga restauranger. Speciellt New York Steak House som jag skrivit om tidigare.

För er som vill bo där kan man boka rum online med längsta pris garanti hos Agoda. Kostar väl ungefär vad Scandic gör hemma :)

Angelini på Shangri-La har börjat köra med stor söndagsbrunch med italienska chefskocken Marco Riva. La Dolce Vita kallar de den och det ska tydligen vara något alldeles extra. 2 450 baht ++ är väl lite saftigt dock men den ska absolut prövas någon gång. Lägger man på 1 000 baht till så ingår även fria Martini cocktails. Fast då är det väl risk att man behöver en brunch på måndagen också..

Har tidigare skrivit om den irländska affärsmannen som blev av med flera hus och annat nere i Phuket. Här kan man läsa om det senaste i den soppan.

Fick ett mail från en läsare som efter att läst här på bloggen anmält sig som volontär till Elephant Nature Foundation. Kul.

I veckan är det premiär på filmen Hangover 2. Delar av den spelades in på Lebua Hotel som jag skrev om tidigare. Man har nu såklart en speciell drink i baren på Sirocco som heter “Hangovertini”. Den innehåller bland annat green tea liquor, sweet vermouth, whiskey och lite annat. Smakens.

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Möte på Marriott

 1. Heej!

  Hangover 2 vill jag se =)

  Jag kommer till Bangkok i helgen. Har du nåt tips på vad man kan hitta på? Funderar på att gå ut nånstans på kvällen vart e bäst att gå om man är själv?

  //Jimmie

 2. bangkokinfo says:

  Jimmie.
  Bangkok är alltid kul.
  Finns ju många alternativ. Några i mängden:
  Någon av klubbarna på Khao San Road kan ju vara kul en kväll. Börja med några bira på lite olika barer. Sen flytta över till nån klubb för att avsluta på efterställe i området.
  Sen har du ju RCA. Route är ju en klassiker. De har ju olika avdelningar; hip, techno, live, och sen kan sitta ute om man vill koppla av lite från röjet.
  Om du hellre vill ha någon fetare klubb så kan man väl tänka sig att BED rätt kväll är bra. Kolla deras hemsida för vad som gäller.
  Värt ett besök är Glow på suk soi 23…..

 3. Anneli says:

  Tjenixen!

  En snabb fråga – har du någon aning om det finns något ställe i Bangkok där man kan “låsa in” sina saker (typ två resväskor) över en weekend? Typ Shurgaard eller liknande.

  //Anneli

 4. Har du inget hotell där? I sånna fall kan du ju säkert lämna väskorna där gratis eller mot en mindre kostnad..

 5. bangkokinfo says:

  Hej Anneli,

  Som Jimmie säger brukar man alltid kunna göra det på sitt hotell.
  På flygplatsen finns det också bagage service där man kan låsa in sina väskor.
  Det finns firmor liknande Shurgard, exempelvis http://www.bangkokselfstorage.com, men vet ej om man kan lämna bagage där över helgen bara.

  • bangkokinfo says:

   Förlåt, man kan lämna in väskan där och det kostar endast 100 baht per vecka!

   • Anneli Johansson says:

    Tack för era svar!

    Nej, vi har inget hotell därav intresset att låsa in väskorna någonstans. Känner inte riktigt att vi vill släpa dem med oss över ett par dagar bara…

    Som sagt, tack för hjälpen. Ska kolla upp båda alternativen. Känns som att flygplatsen är det lättaste dock….

    //Anneli

Leave a Reply