Mixat och blandat

Phantip Plaza
Jag var nere på Phantip Plaza idag. När något krånglar med datorn så har jag en specialbutik som jag alltid går till. Ägaren kan engelska och han har bra koll plus ett gäng “kids” som kan sina saker. Denna gång var det en extern hårddisk som krånglade men de fixade den på en kvart. Strul med kontakten, de fixade en ny för skitpengar. Tack för det! Sen är det bara dra därifrån, är sjukt trött på alla sunkiga thaisnubbar som ska kränga “sexy dvd” överallt.

Lite blandade tips:
Wine Connection vid K-village Sukhumvit soi 26 serverar frukost mellan 7.30 och 12.00. American Breakfast kostar 140 baht ++.

Dj Buddha och hans “hang arounds” lirar på Route 66 ikväll. Jag har väl aldrig varit någon stor fan av honom egentligen, men de är sjukt populära. Det jag och mina vänner skrattat lite åt är att de nästan alltid kör samma låtar i typ samma ordning varje gång de lirar. Därför är nedan annons lite extra kul. “New Mixtape”…….Egentligen borde man för att lyssna på vad de har att erbjuda.

Den 16 augusti så är det dags den årliga Elvis-festen på Hard Rock på Siam Square. Det brukar vara bra drag med duktiga Elviskopior som rockar loss under någon timme. Väl värt ett besök faktiskt.

 Avsluat för idag med en bild från veckan som gick. REGN!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply