Mixat från Bangkok

Priserna ökar i Thailand. Föga förvånande egentligen. De måste öka nån gång även om myndigheterna försöker hålla priserna ner. Yingluck är pressad och har stoppat prishöjningar på bensin och transportkostnader. Förmodligen blir det prisstopp även på mat. Läs mer här.

Samtidigt har två tredjedelar av 15 miljoner personer undersökta skulder, och en miljon av dem kan inte betala tillbaka skulderna enligt dem själva.

Nån som saknar elefanterna som inte varit synliga på Bangkoks gator på flera år? De som led mest var väl elefanterna själva. Hoppas de mår bra där de är nu.

Var nere en sväng på secondhandbutikerna som säljer böcker nere runt BTS-stationen Phrom Phong. Man hittar alltid nått.

Kompisar kommer fortfarande på besök i strid ström. Snart är det dags igen och denna gång är det stort intresse för Thai boxning. Lumpini är den roligare arenan tycker jag och framför allt på fredagar.

Några tips:

I kväll är det “Models Night” på BED.

Det är också “Ladies Night” på den halvsuspekta klubben CM2 i källaren på hotellet Novotel Siam Square. Fri entré för tjejer och dessutom två gratisdrinkar.

Glow på Suk soi 23 kör “buy 1 – get 1″ på onsdagar under maj.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply