Mixat

Provade två nya halvhypade restauranger under de senaste dagarna. Halvbesviken på båda. Det förvånar mig att jag är missnöjd då jag brukar se mellan fingrarna på enkla misstag. Men när serveringspersonalen missar helt på flera rätter trots att konversationen gjordes på thai (maten beställdes av thaiare vid bordet för att vara säker på önskemålen av samtliga skulle uppfattas), så blir man lite fundersam. Nåväl. De får inte mer av mina pengar.

För den som varit i Thailand ett par gånger har säkerligen sett och besökt bokaffärskedjan Asia Books som har bra urval av böcker på flera internationella språk, inklusive svenska. Kedjan såldes nyligen till Berli Jucker Public Company Limited (BJC) för 1.19 billion baht. Det bolaget kontrolleras av Thailands tredje rikaste man: Charoen Sirivadhanabhakdi, som har gjort sina stålar från försäljning av alkohol.

Några nöjestips:

Den första här är intressant tycker jag. Bra DJ på LED (tidigare hette haket 808) som ligger på RCA. Fri Heineken bar före 22.30. Intressant alternativ för den törstige.

Allt för nu!
This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply