Mixad kompott

Lördagen hade ett fullpackat program. Var bland annat på Panthip och kollade runt lite, sen gick jag till Central World. Stannade och kollade ett tag på Tiger Street Football Cup efter ett lunchmöte. Många tekniska fotbollskillar, men spelet blir inte så bra i det formatet tycker jag. En bur med bollen som studsar som i ett flipperspel. Nja, hoppas de kan hitta ett bättre format.

Det fanns runt olika typer av underhållning vid “arenan”. Trumgänget var helt ok. Killarna som trixade med bollarna i pausen var rätt duktiga också. Turneringen avslutas idag söndag.

En annan sak som avslutas idag är “mässan” i och utanför Paragon där man kan kolla in olika hotell och lite annat runt om i Thailand.

På kvällen träffade jag lite kompisar för middag. Sen kom regnet så vi blev sittandens på en “bar på hörnet” och tog några bira. Sen blev det hemgång efter en trevlig kväll.

Färsk fruktjuice man köper på gatan är fortfarande väldigt gott.

Några tips:

26 maj: Tyska dj-duon Booka Shade lirar på BED.

3o maj: Svenska hårdrockarna The Haunted Live spelar på the rock pub

10 juni: Brittiska dj:n och producenten lirar på Royal Paragon Hall

25 juni: Kylie Minogue på Impact Arena

Hard Rock Café international fyller i år 40 år. I den nyrenoverade restaurangen på Siam Square firar man nu och någon månad framåt med olika erbjudanden. Till exempel med 40% rabatt på helrör med sprit på torsdagar. Inget jättebra pris då flaskorna är rätt dyra i botten. Men det finns en del andra materbjudanden som lockar. Om inte kan det ju vara värt att kolla in den nya designen.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger, Sevärdheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply