MBK Tattoo

I går var det dags för MBK Tattoo Contest, för den åttonde gången. Var förbi en kort sväng på eftermiddagen. Jag hade en hel del att göra, även om det var helgdag för att hedra Kung Rama 5.

Även om jag inte är någon stor fan av tatueringar på hela kroppen så kan väl en liten nånstans vara snyggt. Jag skulle aldrig tatuera mig själv. Dock är det kul att kolla på denna typ av tävlingar. Många går verkligen in för detta, både de som sticker nålen i andra och även de som får sina kroppar markerade. Kul event och det finns ju lite annat att göra och titta på.

Efter middagsmötet smet jag förbi The Living Room, en av Bangkoks trevligaste jazzbarer. Den ligger mycket bekvämt till inne i Sheraton Grande Sukhumvit precis vid BTS Asoke. Det finns en egen gångbro in till hotellet BTS. Smidigt. The Living Room har bra urval på mat, snacks och olika drycker. Jazzen har alltid en bra grundnivå, och ibland har man lite mer kända artister.

Hotellet i sig är femstjärnigt, rummen är fräscha, och det finns flera bra restaurager. Poolområdet är mycket trevligt med palmer som svajar över poolen och hela området är väldigt lugnt och avslappnat, precis som det ska vara.

Apropå jazz så är det en speciell konsert på Westin Grande Sukhumvit rakt över gatan från Sheraton på fredag. Fusion jazz med instrumentet ranat-ek. Det kan bli en trevlig kväll. Hoppas man kan ta sig dit.

westin hotel bangkok

Branden utanför Hard Rock Cafe Phuket nyligen visar väl igen hur farligt det kan vara med dessa eldragningar man ser över hela Thailand. Nyligen dog flera människor vid en brand på Bangla Road i Patong Beach.

Och snart är det Halloween. Inbjudningarna droppar in i mailboxen från olika hak. Vi får se vad det blir.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply