Marknad Thong Lo

Var nere en sväng i eftermiddags vid Arena 10 på Thong Lo. Som jag skrev tidigare har det i helgen varit en marknad där till stöd för affärsidkare som blivit drabbade av oroligheterna.

Båda Arena 10′s fotbollsplaner och stora parkeringen utanför vara fulla med stånd. Lokala designers, krimskrams och matstånd om vart annat. Det såldes också en hel del piratkopierade väskor vilket var lite konstigt då området ska vara trendigt och “hi-so”.

Huset ovanför nattklubben Demo är nu ombyggt till en liten shoppinggalleria. Där var det var trångt, varmt och trendigt. Ska utforska stället nån annan dag då det inte är lika mycket folk.

Utanför Arena 10 var det en liten scen där skådisar och andra kändisar höll tal. Själva marknaden var väl inget extra. Ungefär som att gå runt på JJ market en söndag. Men bra initiativ för att få igång businessen igen.

En liten märklig sak att tillägga är att Oishi Group som stod som värd för marknaden och äger marken och nattklubbarna runt Arena 10. Deras ägares ex fru Khun Darunee Kritboonyalai, som fortfarande äger delar av koncernen, är en hängiven rödtröja och talade flera gånger på scenen vid Ratchaprasong.

Arena 10 är annars en konstgräsplan under tak som man kan hyra per timme.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Områden and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply