Måndagslugn

Måndagslugn brukar jag kalla måndag morgnar, då Sverige fortfarande sover. Skönt på ett sätt. Man kan planera veckan, möten och lite annat. Sen runt 15-tiden brukar det dra igång med mail, webinars, skype-möten etc. Men idag var det en hyfsad start även om jag har mycket att göra.

Men drog en squash på gymet. Det tar rätt bra i rumpmusklerna vilket är skönt. Man tränar lite annat än vid ren löpning. Det har komit en del nya gym och sportanläggningar i stan, men inget som övertygat mig ännu. Läs mer om träning i Bangkok i Bangkokinfos guide.

De senaste åren runt denna tid så har det varit tunga demonstrationer med allt det som det inneburit. Songkran 2009, och sen det flera månader långa strulet förra året. Händer det i år igen? Eller kommer alla vara med tåget och gilla läget gällande val?? Vi får se. Hoppas vi slipper se mer dödande och brinnande stadsdelar.

Svenske fotografen Rolf glömde sin utrustning en Bangkoktaxi. Han fick tillbaka den av den snälle chaffisen. Otroligt snällt av honom.

Från köldknäpp till svår torka i Thailand. När kommer snön? 21 000 byar i 45 provinser har drabbats av torkan och anses vara katastrofzoner nu. Sex miljoner människor i 333 distrikt anses drabbas.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Områden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply