Lång helg on the road

Som jag skrev innan så hämtade polaren upp mig i torsdagskväll. Sen vidare till en condo vid Ratchatewi för att plocka upp några kvinnliga bekanta till honom. Först lite snacks och dricka från seven, tjejerna i baksätet, technomusik på hög volym och festen kunde börja..

Vi körde i hög fart mot Pattaya som var första destinationen. Framme på klubben runt ettsnåret när även de andra besökarna började anlända. Även fast det var torsdag och utanför Bangkok så var det bra drag till fram på småtimmarna. No rules som vanligt i Pattaya. När haket stängde runt sex på morgonen körde vi vidare mot Baan Phe för färjan över till Samed.

Väl framme hyrde vi en stor bungalow och tog en simtur på morgonen. Sen vart det lunch på en strandrestaurang. Några hyrde moppe och körde runt ön men själv tog man sig några timmars välförtjänt sömn. På kvällen blev det party på Silver Sand Resort. Eftersom det är regnsäsong så var det väl inte så jättemycket folk men ganska bra drag ändå. Däremot vart det mycket homosexuella där från jordens alla hörn. Samed är ju känd som Thailands gay-ö. Men annars ett mycket populärt resmål för Bangkok thais och turister.

Dagen efter skulle tjejerna, av olika anledningar, hem till Bangkok. Men först käka vi en stor sea food middag på Mook Samed som ligger mitt ute i vattnet.

Väntetiden på färjan var mer 1,5 timmar så vi fick en bra deal på speed boat istället för 900 baht. På väg tillbaka till bilen ändrar sig tjejerna plötsligt. Nu var inte Bangkok så viktigt längre utan man vill fortsätta resan! Jag föreslog Bang Saen eller Mouantain Chick festival i Kantchanaburi men det föll inte övriga sällskapet i smaken. Man ville prompt dra till Hua Hin Jazz Festival. Oftast kan det bli väldigt rörigt när man är ute och reser med thai. Planering är inte riktigt deras bästa sida. Jag menar varför stanna vi inte bara på Samed istället? Dessutom är lördagar den bästa kvällen där. Men men jag är van så bara att följa med..

Efter mer en fem timmar i bilen kom vi äntligen fram till HH och hyrde ett stort hus. Men vad händer då? Ingen vill kolla in festivalen utan alla är helt plötsligt jättetrötta och vill stanna hemma och sova! Själv hade man kunnat dragit ut men lite tråkigt att gå ut själv.

På vägen hem blev det sea food i Cha Am sen shopping på Cha Am Outlet som var ganska värdelöst i mitt tycke.

Även fast det var en liten miss med Hua Hin så är jag helt nöjd med helgen i övrigt!

This entry was posted in Nattliv, Restauranger, Transport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply