La Monita och luringar

Var och åt lunch på mex-haket La Monita vid Ploenchit idag. Jag har varit där några gånger och det är bra mat i den kategorin. Mer kommer i kommande guide om det. Läget känns så där vid första anblicken. Och sitter på den lilla uteserveringen så sitter man i parkeringen känns det som. Men inomhus är stämningen bra. Framför allt på kvällarna då det är trångt på den lilla restaurangen. Det känns som de flesta slinker in efter jobbet i området. Många Bangkokfaranger bland gästerna, och en del thai. Turisterna har inte hunnit hit ännu känns det som. Men de kommer snart. Och förmodligen kommer La Monita öppna fler enheter om det går bra.

En varning igen. Om olika erbjudanden känns för bra, då är det förmodligen för bra. Många lurendrejerier på gång. Inget nytt men det känns som det blir fler och fler som försöker lura utlänningar på olika sätt.

Och den här killen med muggen i munnen brukar hålla till utanför MBK, men idag satt han på gångbron utanför Siam Discovery. Det ser ut som han inte har några armar. Men han brukar ha båda framme när han räknar pengarna när han sitter under bron på kvällarna. Ett av många knep för effektivare tiggeri.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Restauranger and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply