Hur gick det till?

Måndag morgon i Bangkok. Var uppe tidigt, hade svårt att sova i natt. Man har väl för mycket att tänka på helt enkelt. Fick följande story om den lurade 63-åringen i mailen under natten. Läs storyn här. Mannen blev föll för ett brev om att just han skulle få ta del av stora pengar om han bara gjord en liten investering. Bara komma till Thailand så fixar det sig.Vi har hört det förut, men just denna variant var ny för mig i alla fall. Men hur lyckas man skrapa ihop så mycket pengar från banker, vänner och släktingar utan att någon lyckas greppa läget.

Nåväl, i veckan är det fullt upp. Fritt på inkommande vänner ett par dagar i alla fall. Har några intressant möten mitt i veckan. Förhoppningsvis kan man koppla av lite efter det.

Är det en kupp på gång i Bangkok igen som en del rykten gör gällande? Jag tror inte det, men man vet ju aldrig i Thailand. Läs mer i Bangkok Post.

TCDC har specialarrangemang och shower gällande florister till och med den 6 februari för den som är intresserad. Många av de mest framträdande inom området i Thailand kommer vara med.

Allt för nu.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply