Gott Nytt 2012!

Vill passa på att tacka er läsare för alla positiva kommentarer och mail under året, och önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Idag återgick många till vardagen igen efter långhelgen och trafikkaoset var värre en vanligt. De flesta vägar i innerstan vart helt igenkorkade och BTS och MRT fyllda till bristningsgränsen när skolorna och arbetsplatserna öppnade igen. I princip omöjligt att få tag på en taxi, men bkk’s alla mc-taxi grabbar verkade vara på benen och gjorde säkert bra mer pengar en vanligt.

För egen del var helgen mycket trevlig med middagar och fester med nära och kära och folk från olika kompisgäng. Både lokala och många som varit här på besök. Tolvslaget firades på en ny het takbar med skumpa och fyrverkerier. Sedan fortsatte festen natten lång på olika klubbar. Dock brukar ju nyår vara lite av amatörernas afton och jag vill faktiskt säga att kvällen efter var en av de roligaste på hela året. Tillskillnad från i Sverige så firar många här nyår fem kvällar i rad! Men men, fest är fest och jobb är jobb och nu är det dags att fokusera ordentligt på det sistnämnda. Mycket att stå i framöver.

Har man en dyr bil i Bangkok får man alltid parkera och köra i princip hur man..

Här kommer bilder på de skrotade Honda bilarna jag skrev om tidigare.

Phuket har fått mycket dålig press av Aftonbladet den senaste tiden vilket nu även har uppmärksammats i den lokala tidningen Phuketwan. Phukets lokala problem verkar aldrig lösas trotts påtryckningar från flera olika håll under många års tid.

UK Guardian har en bra artikel om översvämningarna.

This entry was posted in Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gott Nytt 2012!

  1. Chris says:

    Vill försenat önska detsamma till dig, hoppas 2012 blir bättre än någonsin!

    Du är vårt (mig och min sambos) fönster till Bangkok.

  2. bangkokinfo says:

    Tack själv Christian! /Bangkok Info

Leave a Reply