Fyllnadsval och kuponger

Fyllnadsval in Bangkok med flera distrikt denna och nästa helg. Intressant på många sätt. Otroligt lite skriverier om det? För icke thai så blir det mest en alkoholfråga. Vad gäller? 7-11 och många med dem säljer ingen alkohol efter 18.00 igår fram till midnatt natten mot måndag. Restauranger, barer och nattklubbar får inte sälja alkohol. Men detta är Thailand så många serverar öl ändå. Eller även starksprit. Såg det på många ställen igår. Skulle ut på en runda på Thong Lo, men där var det mest stängt. Men ett stenkast därifrån på RCA var det fullt ös. De serverar alkohol hela helgen så ska ni ut ikväll så är RCA ett säkert kort. Än så länge. Många inställda event i sista minuten. Jag har full respekt för att myndigheterna försöker få folk att rösta. Men det vore ju bra om de var lite konsekventa.

Kuponger och rabattkort. Har man hängt i Thailand ett tag så har man vant sig vid dem. Jag har en hög olika kort. Nu får mycket skräp i brevlådan i form av olika kuponger. Har man en gång lämnat sin adress till någon firma, eller skaffat sig något rabattkort på något sätt så dräller det av erbjudanden efter det. Mycket som inte passar kan man ju säga. Men det finns en del bra. Fick i veckan två gratisbiljetter till lyxbio på Nokia ultrascreen. Värde cirka 1500 Baht. Tack för det!

Igår blev det den berömda kuponglunchen på MBK igen. När kommer de byta ut systemet till små plastkort som de flesta andra i stan? Men smidigt system är det i alla fall. Och gott!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply