End of story?

Har den spontana strippen av de unga tjejerna på Silom Road fått sitt slut nu? Kanske för dem, de har betalat de böter som detta “brott” medför – 500 baht per styck. Men jag trodde aldrig de var så unga som det uppges i media – 14, 15, och 16 år gamla. Läs mer här.

Sen fick väl kulturministeriet ta åt sig lite då det förekom målningar av med damer topless på deras egna hemsida. Bilderna byttes ut. Men att tro att de unga tjejerna blivit påverkade av de målningarna för att sedan dansa topless på Songkran kanske är lite överdrivna? Eller?  Läs mer här.

Sen har jag varit på flera vanliga barer/klubbar (alltså inte sunkiga barer på Patpong och liknande ställen) där tjejerna har uppmanats att dansa sexigt (och ibland då topless) på scenen för att vinna pengar eller en flaska sprit i olika tävlingar. Oftast är detta små ställen som riktar sig mot thaiare i nån förort men ändå.

Hade svårt att sova i natt, så uppe tidigt. Blir en löprunda i parken nu i soluppgången. Det ska bli skönt. Sen får vi ses vad som händer.

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply