Bomb och lite annat!

För full uppdatering av bombattentatet i tisdags så rekommenderar jag Bangkok Post. Men det måste vara en hel del folk som måste förklara sig i det politiska efterspelet.

Idag sent på eftermiddagen meddelades det att Lady Gaga kommer till Bangkok i maj för den som är intresserad. Blir säkert jättebilliga biljetter. Mer info kommer.

En tjejkompis började nyligen arbeta på en exklusiv “serviced apartment” på kontoret. Billigaste rummet kostar runt 60 000 baht i månaden. Redan de första dagarna hade hon följande att berätta. En japansk dam som hyr rum har extrem bacillskräck och har alltid mask på sig. Min kompis kallades till rummet tillsammans med husets fixare för att kolla på nått. Båda sprejades ned med antibakterie spray innan de fick komma in på rummet. Och sen var det killen som kom ner till kontoret. Han hade blivit drogad av en bartjej som han släpat hem. Då han sovit som en bebis hade tjejen länsat lägenheten på dator, pengar, etc etc. Har vi hört den förut?

God fish & chips finns på restaurangen med samma namn i Paragon:

Tips för ikväll: Det blir nog fullt hus på BED ikväll, om jag får tro snacket på stan:

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bomb och lite annat!

 1. Magnus says:

  Bra fish and chips hittar du även på Snapper på Sukhumvit Soi 11, man kan ju gå förbi på väg till Bed om man vill.

  Fast jag begriper inte varför man skall äta dylik mat när det finns så mycket gott i det thailändska köket :)

 2. bangkokinfo says:

  Magnus, äter thaimat i stort sätt varje måltid sju dar i veckan. Skönt att bryta av ibland, tycker jag. Och ett sånt tips kanske kan vara bra för familjer som vill ha nått för barnen? Vad vet jag?

 3. DD says:

  Bröder o systrar!

  Innan bomben tar oss – ska vi äta/dricka, det som är gott.. Och de vi har råd med..!! En vacker dag – som det heter.. Finns vi inte mer..

  Vad är då inte bäst – om inte, fånga den dag, vi kan fånga – o njuta av! Utan pekpinnar!

  Tittade på CNN igår – då man läste o sjöng för den döde sångfågeln! Massor med säkerhetsvakter o poliser.. Flygförbud över nejden!

  I bibeln står det att läsa.. När människorna är rädda för miniskor – är det “fara å färde..”.. Tänk om vi skyddat fågel´n, i kistan – med samma entusiasm.. som då, fågeln fortfarande kvittrade o sjöng!

  Detta på tal om mat, då?

  DD

Leave a Reply