Beer Gardens

Som jag skrivit tidigare så har de så kallade “Beer Gardens” öppnat på lite olika ställen i Bangkok och Thailand.

Mest kända är de framför Central World i Bangkok, där Singha, Chang och Tiger har öppnat upp tillsammans med Sangsom som kör sin “Moveabar”. Öl, thamat, levande musik är grundkonceptet för “Beer Gardens”.

Brevid Tiger har även en liten park som kallas Oktoberfest öppnat.

Mina tankar så här långt. Priserna är liknande men parkerna skiljer sig lite åt ändå. Livemusiken är mest känd thaipop, men även en del internationella hits spelas. Allt på en rimlig ljudvivå.

Singha har flest ölsorter. Singha, Singha Light, Leo, Corona. De har en bred matmeny. DJ-killarna spelar bra musik och informerar om kommande spelningar mellan banden.

Hos Chang är det bara tjejer som serverar alla klädda i Changdräkt. Få rätter på menyn va en liten besvikelse. Dock många bra band.

Tigerparken är det minsta av dem tre, och de kör även lite karaoke…

beer garden bangkok

Sangsom har en liten matmeny som är ok och man serverar bara Sangsom, men de har även satt ihop en cocktaillista med ett antal cocktails baserade på Sangsom. De smakar helt ok.

I början av december kommer Absolut Vodka till Paragon Park. Det ser vi fram mot också.

beer garden bangkok

Just nu gästbloggar vi hos resfeberbloggen med en uppdaterad transportguide som publiceras i tre delar.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Beer Gardens

 1. Bangkokman says:

  Jag gick förbi där idag, dock utan att slå mig ner, dock kändes det som att ljudnivån var rätt hög, iaf, med svenska mått, och att varje Garden har var sitt liveband gjorde ju inte det hela mindre livat.. Det såg dock trevligt ut, och det får nog bli en sväng till någon av dom såsmåningom

  • bangkokinfo says:

   Satt på tredje raden härom kvällen, kunde prata med övriga i sällskapet vid bordet. Inga större problem. Jämför man med thaiklubbarna är det rätt bra volym tycker jag.

   Och på Chang Beer Garden vid Asiatique i går var det väldigt behagligt. Två små ölparker med levande musik, vind från floden som fläktar…trevligt.

Leave a Reply