Bangkok tisdag

Under måndagen var det mycket jobb som skulle städas undan. Bara gasa på så mycket man kan. Hann dock med gymet en sväng, lunch med en kompis och lite annat smått och gått.

Skönt att se att vissa står upp för “Jet Ski maffiosos” i Thailand. Några killar som inte ville betala några påhittade skador och en hotellchefs agerande fick stopp på några i alla fall. Läs mer här.

Ett av de senaste årens flashiga hotell i Bangkok, Siam Kempinski, fyller ett år dagarna. Det firar man bland annat en välgörenhetsbal idag. Pris 5 900 Baht. Kanske inget man bara hoppar in på så där i sista minuten. Men hotellet är ju riktigt fint, har bra läge och jag tycker några av restaurangerna är riktigt trevliga.

Men veckans fest måste vara kräftskivan som ordnas av Scandinavian Siam Society eller sss som de kallas lokalt. Har tipsat om denna fest tidigare men nu är det på ett fint hotell, och det har utlovats ett nytt bra upplägg. Allt sker på Rembrandt hotel på Sukhumvit soi 18. Be there.

Missa inte alla trevliga matsstånd och restauranger som serverar vegetarisk mat under de närmaste tio dagarna.

Tydligen slaktas det 1,5 miljoner hajar i veckan för att man ska kunna leverera tillräckligt mycket hajfenor till den populära rätten “shark fin soup”. Största delen av alla dessa soppor serveras i Kina, men säljs ju även i Thailand. Stay away enligt mig. Tacka veta jag en riktigt burgare.

Party på LED igen.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply