Bangkok – Never a dull moment!

Det har varit svalt och skönt i Bangkok en längre tid nu. Kyligt på morgonen, och jag sitter gärna med långärmat utomhus på kvällarna för tillfälligt, det är inte ofta man känner så i Bangkok. Men snart klagar man väl på att det är för varmt igen.

Det är mycket turister i Bangkok nu. Fullt överallt, och det är många svenskar. Känns fler än någonsin.

Testade en ny klubb i Bangkok förra veckan. Den var inget bra alls och vet inte hur den ska lyckas alls faktiskt. Mer info kommer om den snart.

Några tips:

Jag tycker Bangkok Art and Culture Centre (BACC) blir allt bättre. Just nu har det bland annat en utställning av japansk hantverk. Läs mer här. BACC ligger mitt shoppingkvarteren runt Siam. Lätt att ta sig till och lätta hitta. En sak som jag tänkt på de senaste veckorna dock är att antalet gatubarn / gatutiggare i området ökat rätt kraftigt. Såg minst tio stycken härom dagen. Förr såg man någon enstaka. Känns inte bra. Och något som jag verkligen inte gillar är alla lurendrejerinissar i området. Myndigheterna borde verkligen göra något åt det.

Elektronikmässa utanför Central World just nu. Inget extra kanske, men man vet aldrig.

Thailand International Jazz Conference 28-30 januari kanske kan locka någon. Läs mer här.

Några bilder från stan. Denna skräddare på Sukhumvit är rätt säker sitt jobb:

Och vad hände med tomten vid BTS-stationen Nana? Först stod det stilla i 13 år, sen rev man ner det…..och sen har det stått stilla ett par månader som det ser ut på bilden. Ingen som har råd att köpa loss eller?

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply