Baht, elefanter, fotboll och festival.

Myndigheterna kör nu ett par åtgärder för att stoppa utvecklingen av den allt starkare bahten. Vi får se vad som händer med svenska kronans växlekurs. Mer i Bangkok Post.

Det glädjer mig mycket att de lyckas hålla elefanterna borta från Bangkoks gator. Jag hoppas elefanterna mår mycket bättre. Om du vill göra en insats för elefanterna och jobba som volontär eller bara stödja deras verksamhet kan du göra det hos Elephant Nature Foundation. (Obs, bilden nedan är tagen för något år sen).

Ikväll, eller rättare sagt i natt är det fotboll som gäller. Sportradion på. Denna gång utan säkre Ralf Edström som jag har förstått det.

Årets vegetariska festival pågår vilket är svårt att missa i Bangkok. Gul Flagga = vegetariskt! Denna vecka ska jag gå med några vänner på en av mina veggiefavoriter på Sukhumvit. Återkommer med rapport.

Dagen var rätt lugn med ett par skypemöten och jobb framför datorn. Bröt av mitt på dagen med ett långt löppass på gymet. Lunch på MBK. Blev en grekisk sallad på femte våningen. Undrar hur länge denna internationella food court kommer överleva. Sällan mycket folk längre. Och maten är egentligen bättre och framförallt billigare en trappa upp. Men det är skönt att bryta av med en sallad ibland.

Nu är det uppladdning med chips och cola.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Restauranger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply