Night out

Otroligt struligt nu i Bangkok men livet måste på något sätt gå vidare.

På många av stadens nattklubbar märker man inte av den laddade stämningen utan folk festar på som vanligt. Drog först ner till Ekkamai och Curve där JW Black Label anordnade någons slags fest i samband med F1-loppet i Japan. Mycket celebriteter och populära bandet JETSETER lirade på scenen. Men festen var något seg och polarna sena som vanligt. Så drack lite av bjudspriten och drog sen vidare.

För ovanlighetens skull vart det till Bed på Sukhumvit soi 11. Ett ställe som inte riktigt är i min smak, men ibland kan det vara ok. Publiken bestod av turister, öststatsmodeller, frilansare och en klick internationaliserade thaiare. Visst, musiken är bra men stället stelt och överskattat. Förstod precis varför det var ett tag sedan man var här sist. Man hamnar här ibland för att folk vill se stället, eller någon bra DJ lirar. Men det kommer sällan igång ordentligt numera tycker jag.

 Sen drog vi ner och mötte resten av gänget på nya efterstället på Thong Lo. Där var det betydligt mer drag och whiskyn flödade fram till småtimmarna. Många bekanta ansikten i vimlet: ”Skägget”, ”Cola Bombay”, ”Glasögongubben” och ”Kina-Erik” hade alla slutit upp i kväll.

Drog hem runt sexsnåret för lite välförtjänt sömn.

This entry was posted in Nattliv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply