Zombiewalk och mer

Lördagen den 16 oktober är det dags för årets Zombie walk i Bangkok. Förra året var riktigt kul och trevligt. Start vid Siam Paragon klockan 17. Sen BTS skytrain till Nana, sen knallar man upp längs Sukhumvit soi 11. Sen är det fest på Next, Q-bar, och Bed.     Är ute i god tid med detta tips så ni kan förbereda er. Glöm inte att köpa lite leksaker att donera till välgörenhet. Det var ett kul event förra året och det lutar väl åt det blir lika kul i år. Mer info här.

Skridskorinken i Central World är nu öppen. 250 baht för 1,5 timmar. För 3000 baht får du åka hur mycket du vill. Kanske lite skoj att testa. Sedan tidigare finns det ju en rink i Esplande, och senare i år öppnar ytterligare en rink i Siam Discovery där det renoveras för fullt just nu.

Idag blir det JJ market för lite shopping till lyan. Om vädret håller i sig lutar det väl åt en tennis senare idag innan det blir en lite barrunda. Det är ju lördag trots allt. Återkommer.

Och Bed har övrigt specialpris för att fira sina åtta år i Bangkok på sin trerättersmeny för den som vill ligga ner och äta. Nu 888 baht istället för 1450 baht. Gäller söndag-torsdag månaden ut.

En inte alltför ovanlig syn i Bangkok:

Bangkok, Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply