VIE hotel

Idag är det Buddha dag och helgdag. Ni kan läsa mer om det här.

I kölvattnet av oroligheterna har en hel del bra hotell-deals dykt upp. Även för mig som boende här finns det bra klipp att göra. I form av bra rabatter på restauranger, spa-anläggningar, golfbanor och annat.

VIE hotell har nu i maj en deal med mitt gym att man får träna gratis hos dem. Deras gym var inte så jättestort men anläggningen höll bra klass. Vart en ordentlig runda på löpbandet. Klarade milen på drygt en timme. Lite ringrostig men det tar sig nog snart. Sen tog jag ett avkopplande bad i jacuzzin. Blir nog en sväng dit idag igen.

En kompis jobbade tidigare som manager där så jag vet att hela hotellet håller bra klass. Rummen är och stora, fräscha och fint dekorerade. Poolområdet ligger högst upp i en egen byggnad med utsikt över city. Man har även en schysst loungebar och restaurang. Bra läge ett stenkast från Ratchatewi BTS. Nära till all shopping vid Siam. Vill ni pröva något nytt kan jag rekommendera VIE, Bangkoks kanske bästa designhotell. Vie är även medlem i MGallery. En liten exklusiv grupp av utvalda hotell världen över.

Just nu kan man boka rum där från endast 610 kronor natten via Agoda

Vet att VIE hör till DJ Tiestos favorithotell. Så chans finns att ”spotta” honom härvid nästa spelning i Bangkok.

Kommer lägga upp fler poster med hotell rekommendationer framöver.

Annars verkar det som om det är sista natten med utegångsförbud här.

Skönt!

This entry was posted in Hotell and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply