Veggiefestival, kamerashow med mera

För den som inte kan vänta på den vegetariska festivalen som officiellt börjar på måndag kan ju gå till 7-11 och handla någon av deras snabbmat veggiestyle som de kör som promotion just nu. Fler av rätterna funkar för lite bukfylla.

Är man sugen att klämma och testa olika kameramodeller så har det ställts upp ett utställningstält lagom till helgen mellan Paragon och det för tillfället stängda Siam Center.

Varuhuset Tokyo (vägg i vägg med MBK) erbjuder för tillfället  rabattkuponger på 20 baht för varje inköp över 400 baht. Alltid nått om man shoppar loss lite där.

Ska bli intressant att se vad det blir av bygget mitt på Siam Square när det blir klart. Ska vi gissa shopping och lifestyle. Gissar på att det är klart nästa höst:

Utanför Bangkok Art & Culture Center fortsätter trummisen till och från. Ibland på denna plats, ibland i skuggan av ett konstvärk mot Siam Discovery. Numera har han en väska som en av de grejor han slår på. Och den lilla hinken han vill ha donationer i har blivit en säck. Han räknar väl med att gåvorna ska fortsätta komma in?

Apropå Bankok Art & Culture Center så är det en stor jazzkonsert på våning fem där i morogn kväll. Bra sugen på att gå. Mr. Saxman är ju tung.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply