Utgång

Det blev en utekväll i torsdags efter att ha avslutat det viktigaste arbetsgrejerna för veckan. Det var en riktigt trevlig kväll. Vi började med ett glas vin i baren på Grand Hyatt Hotel. Det är lätt att mötas upp där, det ligger ju centralt och nära BTS, vilket aldrig ska underskattas. Sen blev ett litet “pit stop” över en bira på Cheap Charlies innan vi tog en bulle ner till Thong Lo. Efter ett par drinkar i området avslutade vi på RCA. Kul, trevligt och kanske lite för mycket Black Label + cola. Men efter mycket jobb behövde jag slappna av lite. Det blev sovmorgon länge på fredagen……

Efter en sen frukost tog jag en lång promenad som avslutades med lunchmiddag på Baan Khun Mae. Tog det sen lugnt på kvällen.

832 thailändare saknas efter jordbävningen i Japan. Läs mer här.

Fick nyhetsbrev via mailen från Jade Travel om billiga resor till Thailand och övriga Asien. Själv tycker jag det är konstigt en så pass känd resebyrå använder sig av en bild från ett känt “Red Light district” i Bangkok i sina försäljningsförsök.

Mycket att av tiden fredag kväll så surfade efter condos i Bangkok. Otroligt vilket utbud det finns. Är sugen på att köpa, men blir trött bara jag tänker på alla olika kriterium som jag börjar tänka på.

Att köpa Ipad 2 eller inte är frågan, men börjar tveka. Tillagda kameror verkar inte vara nått att ha i alla fall. Visst mindre och lättare en ettan men är det värt extra cash ut så att säga? Apparna är ju desamma.

Dags att börja röra på sig. Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply