Upptrappning av våld?

Var bomben utan för BJT-kontoret en upptrappning på våldet? Ligger rödtröjorna bakom? Hoppas inte det. Mer i Bangkok Post. Och vill man se bilder på han som skadade sig själv när han skulle tända på en bomb kan ni kolla här i Manager.

Håller på med ett par guider till hemsidan. Khao San Road är nästan klar och det kommer snart finna en guide till mex-hak också. Idag middag på Coyote på Sukhumvit mellan Soi 31 och 33. Det är bra mat, något dyrt kanske, men mexikansk mat är ju vänligt att dela också vilket är en fördel.

Sen var jag på puben Robin Hood också på Sukhumvit och kollade på fotbollen. Så skönt att USA gjorde mål i slutet, men jag tycker synd om Slovenien. Man får inte missa givna chanser på denna nivå. Robin Hood är helt ok och happy hour klockan 16-19 så kostar flaskölen runt 70 baht. Det är helt ok tycker jag. De har ju en massa tidningar man kan läsa. Bra läge nära BTS.

Siam@siam erbjuder ät två betala för en på deras internationella lunchbuffé. Den kostar visserligen 589 baht men för knappa 300 baht var så är det ju en bra deal.

Mötena häromdagen gav flera uppdrag, vilket känns bra. Ska bli spännande.

This entry was posted in Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply