Torrlagd fredag

Idag är det officiellt torrlagt i Bangkok då det är buddhadag, men om man är sugen på att festa så fixar det sig säkert. Själv ska jag ta det lugnt och jobba ikapp med lite olika saker.

Kanske gå till Scandinavian Deli då de börjat med äppelpaj nu. Du får den för bara 145 baht med vaniljsås eller vaniljglass. Mums.

Kommande event på stan:

CMYK & LeFrench Riot lirar Electro på DEMO den 22 februari. Start klockan 21 med fri entré och framförallt så försöker man locka folk att komma tidigt med “öppen bar” mellan 22-23. Oklart vad det betyder i verkligheten, det brukar ju variera. Men värt att kolla in helt klart.

Den 24 februari är det dags för R&B artisten Kelis att uppträda i Bangkok. Hon har vunnit många olika awards och kör på Bed. Intrång 1000 baht.

Nu drar jag till gymet och sen blir det frukost!

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Torrlagd fredag

  1. Peter says:

    Kom att tänka på en grej, har du några sköna tips i Bangkok för “oaser” typ caféer eller liknande som har ett tyst och lugnt läge? Nånstans där man kan ta en paus från allt stress och oljud och sitta och plugga eller liknande? Mitt tips är högst upp på Emporium där finns två caféer som är jävligt sköna. Ena bredvid biografen typ, sköna soffor och rätt lugnt speciellt på dagtid. Sen även ett mer undangömt bredvid nåt biblioteksliknande ställe. Aldrig kikat in i biblioteket, men cafeterian där är rätt soft.

    Har du några sköna tips på såna ställen?

Leave a Reply