Tillbaka i Bangkok

Då var snabbvisiten till Manila över för denna gång. Två intensiva dagar blev det torsdag och fredag med möten och lite för mycket transporttid till ett kort möte. Men så kan det vara ibland. Allt gick bra och på fredagskvällen så hängde jag kvar i stadsdelen Makati, istället för att hänga med på några nattklubbar i ett annat område. Jag tycker det är skönt att hänga i Greenbelt, äta en bit, ta en drink och kolla på folk. Sen är ju Manilas bästa shopping i Makati också, så jag hann med det också på fredagskvällen. Italiensk middag på Italannis given, även om det är kedja numera. Men bra är det och värt pengarna.

Makati är dyrt att bo i men bäst hotell för pengarna tycker jag man får på Dusit Thani. Ligger bra till och renoverades inte för så länge sen. Thairestaurangen Benjarong är bra också, gymet funkar också. Visst, Dusit är kanske snäppet under Shangri-La och de andra flashiga hotellen men halva priset på Dusit gör valet enkelt för mig.

Nu tillbaka i Bangkok. Full fart. Jag har varit på gymet och hunnit slänga i mig lite mat. Vi får se vad som händer ikväll. Några tips för kommande parties:

LED på RCA körde igår fri entré och dessutom fria drinkar fram till midnatt. Partyt hette The Countdown, så man undrar om det var countdown till deras egna stängning. De har haft svårt att få till känns det som. Svårt att få det att gå ihop om ger bort spriten till midnatt och sen stänger klockan 2….

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply