Tida Esarn

Idag var jag och hälsade på en kompis som bor vid Victory Monument. Vi lunchade på lokalfavoriten Tida Esarn. En utmärkt thairestaurang, och som namnet antyder, med fokus på rätter från nordöstra delen av landet. Deras som tam är riktigt bra. Nästan fullsatt alla kvällar i veckan.

Såg på nyheterna idag att man var tvungen att skrota massa nya Honda bilar som blivit förstörda under översvämningarna. Märks faktiskt av att en del har drabbats hårt ekonomiskt då det är mindre folk ute på restauranger och klubbar en vanligt.

Såg även igår att man gjort ett nytt storbeslag på 50 kilo heroin som var på väg över gränsen till Malaysia. Säga vad man vill om taksen och hans krig mot drogerna men problemen minskade faktiskt då ett tag.

I Phuket har MMA fightern och bråkstaken Juni Browning hamnat i trubbel igen.

I morgon kommer 2011 – part 2

 

This entry was posted in Restauranger and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tida Esarn

 1. bangkokinfo says:

  Tack detsamma!

 2. Eva-Lena says:

  Hej och Gott Nytt År !
  Jag och min man kommer att avsluta vår Thailandsresa i Bangkok. Ska bo på Royal Orchid Sheraton i 3 nätter. Eftersom det blir första gången i huvudstaden så undrar jag om ni har några tips om bästa shoppingen. Är intresserad av kläder, gardiner och fina kanske lite annorlunda souvenirer, ja, egentligen all shopping.
  Vet ni om hotellet vi ska bo på är bra ?
  Har ni hört talas om Bangkok by Bike med svenske Arne ? Och vad vet ni om hans verksamhet i så fall ?
  Ha det så bra ! Mvh Eva-Lena i Nora
  Glömde tala om att vi åker den 26 januari. Längtarrrrr !!!

 3. bangkokinfo says:

  Hotellet kanon tycker jag. Har haft kompisar som bott där och de är nöjda. Baren Sambal vid floden i solnedgång är trevligt.

  Shopping på Siam Paragon, SIam Center, Siam Discovery tillsammans med Siam Square med dess småbutiker är ju trevligt. Emporium vid Phrom Pong är ett bra alternativ precis som Central World så klart. Om ni är här på helgen så är ju Jatujak weekend market mycket bra alternativ. Där kan man hitta allt. För gardiner, testa att köpa tyger i Indian town (nära Chinatown), så kan man ju sy upp sälv. Får alltid köpa tyger till morsan där.

  Bangkok by Bike är bra. Arne är mycket trevlig. Helt klart intressant alternativ för att se Bangkok.

  mvh

Leave a Reply