The Pintsman

I fredags var jag på öppningen av den nya The Pintsman Gastro Pub nere på Silom. Mycket folk, bra drag och mycket trevligt. Många man kände igen från andra ställen. Det som kommer vara The Pintsmans starka kort är att man satsar på maten, därav att de kallar sig Gastro Pub. Det andra är att de kommer erbjuda över 100 olika sorters öl på flaska. Intressant. Smakfullt inredning och biljardbord kompletterar denna pub. Det eventuella svaga kortet är väl att det ligger en trappa ner i källaren. Jag gillar inte det. Jag vill kunna titta ut och se vad som händer på stan. Men väl värt ett besök.

 

Terrormisstänkt Libanes med svenskt medborgarskap gripen i Bangkok

I fredags utfärdade den israeliska och amerikanska ambassaden i Bangkok en varning till sina medborgare om att man bör inta viss försiktighet när man rör sig i huvudstaden. Eftersom man misstänkte att ett terrordåd mot västerlänningar planerades.

Thailändsk polis grep sedermera en Libanes med svenskt medborgarskap på Suvarnabhumi. I förhör ska han ha erkänt ett att man planerade ett bombdåd mellan den 13 och 15 januari i Bangkok. Läs mer på Per Gudmundsons blogg som skriver löpande om fallet.

Bangkok Post rapporterar att man söker fler misstänkta samt att ambassader som utfärdat terrorvarning nu stigit till 11 stycken under helgen.

Veckans snackis har varit om säkerhetsvakten som får sig en omgång på flygplatsen efter att ha kontrollerat en äldre tulltjänsteman av högre rang. Efter att videon läckt ut på youtube har den väckt starka reaktioner hos allmänheten. Tullverkets generaldirektör har nu omplacerat  mannen och bett om ursäkt för hans beteende.

En Engelsman träffade en bartjej i Pattaya i mitten av 00-talet. De gifte sig, flyttade till England och fick en son. Det slutade dock olyckligt då modern kidnappade sonen och flög hem igen. Efter mycket om och men är pojken nu tillbaka i England. Läs historien här.

Nu ska jag ut på middag. Hörs senare!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply