The Big Mango

Hettan i Bangkok med sin smog ligger som ett lock över stan ljust nu. Nu skulle man vilja ha en veckas regn nästan för rensa luften. En kompis är i Manila och han berättade att Manila har mycket värre smog än Bangkok. Är det möjligt?

Men vi lär ju få tillräckligt med vatten om ett par veckor när årets Song Kran ska firas. Huah! Nåväl. Bara gilla läget.

En guldhandlare glömde guld för tio miljoner baht i en taxi. Läs mer här.

Enligt denna artikel är det väldigt liten chans (1%) att det blir lika förödande översvämningar som förra året igen. Det kommer ta minst 70-80 år innan det blir nått liknande. Vi får se hur det blir i år.

En mellandag i the big mango idag. Körde hårt på gymet, skräpade vid poolen nån timme, sen letade jag efter lite roliga kläder. Hittade flera justa butiker på Siam Square som verkligen återkommit som ett hett område för lite killkläder, kändes som det bara var tjejmode ett tag. Många skjortor finns bara i small, medium, och large med asiatisk slim fit cut. Tummen upp för det. Sen pratade jag men en av butiksägarna, hon sa att de letar udda tyg för att de vill inte sy upp massupplagor. Många av skjortorna finns bara i tio exemplar som sprids på två butiker i stan. Coolt med lite sånt tänk tycker jag. Så killar, letar ni coola udda skjortor, prova Siam Square. Det finns många roliga butiker!

Några tips:

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Transport and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply