Tack!

Först vill jag tacka för de kommentarer och e-post meddelanden jag fått efter inlägget om att bloggen funnits över ett år. Det uppskattas verkligen. TACK! Jag ska slipa på den och bli ännu bättre under 2011. Har en del idéer.

Det blev idag goda och prisvärda drinkar på Los Cabos med en kompis. Vi tog in en nachos och lite annat till det. Vi tog sen en promenad till Singhas ölpark på Asoke. Vi tog ett par öl innan det var dags att åka hem.

Lite om media:

Nation Multimedia Group Public Company Limited som publicerar The Nation och andra publikationer gick i vinst med 313 miljoner baht under 2010. 2009 gick man in förlust med 81 miljoner baht. Det är en stor skillnad.

Post Publishing Public Company Limited som publicerar bland annat Bangkok Post gick 2010 med 83 miljoner baht i vinst. Man gick i förlust med 97 miljoner baht året innan. Bra vändningar för båda bolagen. Om jag minns rätt så designade Bangkok Post om sin sajt under hösten. Nått som jag såg i helgen var en massa annonser för go-go barer (under matsektionen) vilket jag inte sett tidigare. Jag har dock inte letat heller men ändå. Jag tycker det är rätt sunkigt att en sån väl ansedd tidning har annonser för såna ställen.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tack!

  1. WOW måste forsätta läsa denna underbara bloggen :)

Leave a Reply