Swensen’s

Var söndag kväll ute på en liten promenad. Blev faktiskt lite matt i den kvalmiga luften efter att jag gått från Pratunam till Siam Square så smet in på MBK för en svalkande glass på Swensen’s.

Numera finns det bättre glasskedjor som Melt Me och inhemska i-berry men Swensen’s är en klassiker som alltid går hem. Dessutom till ett bra pris och kedjans ställen finns överallt.

Sen drog jag vidare till AIS i Paragon för att fixa lite strul med luren. Faktiskt riktigt bra service på deras Serenade Club. Förutom den bra servicen är det alltid trevligt att få hem deras klubbgrejer som biobiljetter och annat.

Riktigt jobbigt det som hänt i Japan. Bilder från katastrofen rullar förbi på TV hela tiden. Många här som har bekanta i Japan men har inte hört om nån som känner någon som saknas eller har skadats. Man får verkligen hoppas att det inte blir någon härdsmälta nu.

Tre thailändska herrar klättrar på Forbes lista över värdens rikaste människor. Alla är delvis verksamma i livsmedelsbranschen. Läs mer i The Nation.

I Chiang Mai har tre turister och en guide dött på samma hotell under mystiska omständigheter den senaste tiden. Läs mer här

Faktiskt ganska många turister och även svenskar som dör i Thailand varje år.

Hotellnytt

Hotellkedjan Hilton fortsätter utvecklingen av sitt spakoncept eforea: spa at Hilton. Nyligen öppnade man i Millenium Hilton Bangkok och snart öppnar man i Hilton Pattaya.

Minor Hotel Group som äger Mariott Resort & Spa ska köra en “rebranding” på hotellet. Från november 2011 kommer det hotellet ingå i den exklusivare Anantara-delen.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply