Sunday Bangkok

Söndag. Dags att vila och ta igen sig efter festandet inför arbetsveckan? Inte i Bangkok, staden som aldrig sover. Söndgar har en handfull event som är värda att kolla in tycker jag.

Ambar, takterassen på Four Point by Shearton som ligger på Sukhumvit soi 15 har olika event under veckorna. På söndagar kör man Sunday Sessions från klockan 15. BBQ, billiga drinkar och “Ibiza style chill out”. Ta gärna med badshortsen / bikini då de har en pool i anslutning till baren.

För övrigt tycker jag att hotellet är riktigt trevligt. Har haft kompisar som bott där och de har varit nöjda. Dessutom har de den trevliga baren Beervault i gatuplanet.

Brown Sugar Jazz Boutique kör på nära Khao San Road. Tyvärr har jag inte hunnit åka till den nya adressen ännu, men har hört att det är trevligt där. Söndagar kanske är rätt dag för lite jazz, en bit mat och öl?

Levels kör lite deep house på söndagseftermiddarna. Startar vid 16. Och är du modell får du fem gratisdrinkar…ta med modellkortet. Och alla gäster får fria mojitos mellan klockan 16-17.

Route 66 och Slim på RCA kör på som vanligt och det brukar kunna vara fullt drag från 23.30-midnatt.

Q-bar och BED som båda fått lida hårt av Levels intåg på nattklubbsmarknaden på samma gata kör på med sina söndagsevent. Q-bar kan ju vara ett trevligt ställe att hänga på utomhusterassen på andra våningen. Under oktober kör Q-bar fri entré alla kvällar i veckan, och 150 baht per drink. De försöker väl helt enkelt få tillbaka publiken. Bed superclub var helt tomt fredag kväll enligt en kompis som gör olika jobb för dem ibland.

Dessutom så kommer det ett nytt efterställe till Sukhumvit soi 11 inom kort. Gänget bakom gamla The Tunnel bygger för fullt vägg i vägg med Australian Pub.

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply