Sukhumvit Soi 11

Bangkok – Never a dull moment!

Sukhumvit soi 11 har haft sina upp och nedgångar. De senaste 18 månaderna har soien verkligen utvecklats. Man har fått flera nya intressanta hotell i vettiga prisklasser. Dessutom har det kommit en hel del nya restauranger och barer som gör det väldigt intressant att hänga där.

Haket Cheap Charlie är hetare än nånsin tror jag. På samma sidosoi har det öppnat flera små trevliga restauranger som kompletterar de som funnits i flera år:

En bit in på soien öppnade nyligen också vinbaren Zaks där restaurangen Contrazzi låg tidigare. Tyckte Contrazzi var bra men det funkade tydligen. Vi får se hur det går Zaks.

Sen har väl i och för sig nattklubbarna Q-bar och Bed sett sina bästa dagar, men båda kan blixtra till bland med nån bra dj och bra party. Q-bars ombyggnad blev ju helt ok kan jag tycka.

Några tips:

Idag stänger en av mina favoriter när det gäller Jazz-barer i Bangkok. Brown Sugar byter gata och stadsdel. Blir nog sjukt bra party ikväll…….får försöka ta mig dit!

Några andra event som kommer nu eller snart:

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sukhumvit Soi 11

 1. Rob says:

  Sådär nu är jag själv på plats i Thai efter en massa flygförseningar o skräp.
  Tycker din små tips på resturanger och barer är grymma och undrar om du har lite info om shyysta ställen runt sukumvit 31 och 21 där vi ska hålla till i 5 dagar under slutet av feb. Har inte riktigt koll på avstånden på gatan, men fått för mig att den är både lång och har massa sido soier?

  Vinbarer är något jag letar efter, någon favorit// trevlig kväll/ Robert

 2. bangkokinfo says:

  Rob, kul att du gillar tipsen. För Sukhumvit soi 31 och 21 återkommer jag i helgen. Men ett tips är puben Robin Hood som ligger längs Sukhumvit mellan soi 31 och BTS Phrom Pong. Bra mat, bar skärmar om man vill kolla sport och bra blandning på publiken. Man känner pulsen från Sukhumvit några meter iväg.

  Vinbarer:
  En är Bar@494 på Grand Hyatt Hotell. Direkt från shoppingen på Central World till “oasen” i källaren på Grand Hyatt (nära BTS Chitlom). Hyfsade priser.

  Skulle definitivt testa Zaks som jag skrev om. Ägarna har lite andra restauranger och barer som har skötts bra i många år, så Zaks kommer säkert drivas i samma anda.

  Ingen direkt vinbar men dock bra bar nära både soi 21 och soi 31 är Long Table på Sukhumvit soi 16. Ligger lite knöligt till då soi 16 inte börjar direkt vid Sukhumvit. Kolla på en bra karta så ser du. Long Table har en stor vepa på husbyggnaden som syns från Sukhumvit, som är ett bra riktmärke. Bra hak.

  Återkommer!

Leave a Reply