Stable och Carlsberg

Jag var på Stable och deras jubileum igår. Mycket folk där, många utbytesstudenter från Danmark, en hel del gäster från hotellet, mycket god mat. En del folk man kände igen, en del nytt folk. Man hade musik, tre tjejer i glittrande klänningar som körde Abba-covers på hög volym. Den nya baren öppnade, ut mot gatan. Läcker! Muren är borta, man ser in och ut numera.

Som jag nämnde häromdagen så är nu Carlsberg tillbaka i Thailand från och med i dag. Fluid Asia Pacific Co., Ltd. som importerar lite andra ölsorter ser till så att Carlsberg kommer ut på marknaden. Ställen som först får Carlsberg är bland annat: Bully’s Pub, Huntsman Pub, Black Swan, Londoner, Dubliner, Office Bar Soi 33, Mojos Soi 33, Sportsman Washington Sq, Bull’s Head, Robin Hood. Antar att det blir fler ställen avd tiden lider och om man lyckas hitta sin publik igen.

Sitter och letar fram bilder Pak Klong Talad (blom och grönsaksmarknaden). Hittar en del. Ska pussla ihop dem ett litet bildspel. Men den marknaden är en av mina favoritställen att bara glida runt i. Ett ställe som rekommenderas av mig.

Bjuden till Miami i november. Känns ju lockande att åka dit igen faktiskt!

Översvämningarna i Thailand drabbar alltfler och närmar sig Bangkok. Hoppas det kan lugna ner sig lite även om det inte ser ut så just nu.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply