Söndag

Lördag kväll blev det barhopping (igen). Jag vill testa lite nya ställen men samtidigt träffa kompisar som är ute på olika ställen. Men med lite planering och vilja så brukar man ju kunna hinna med en del även i Bangkok.

Jag började på nya HOBS uppe vid Ari-området. Mycket trevligt ställe, även om det inte är lila “inrökt” som HOBS på Thong Lo ännu. Sen blev det en sväng förbi RCA och träffa en kompis som absolut skulle dit, men mitt sällskap ville till Ekkamai så det blev bara en drink på Route 66 innan vi hamnade på en nytt ställe nere vi Ekkamai. Trevligt och bra, men vi drog till DEMO mellan Thong LO och Ekkamai som också var bra.

Idag läste jag ut boken Tre sekunder av Roslund & Hellström. Riktigt bra bok. Jag gillar dem allt mer. De har ju en intressant bakgrund själva.

Sen blev det en löpsväng på gymet, även om benen var lite sega.

Jag är trött på alla filmningar inom fotbollen. Nu när även Arsenal använder den “tekniken” allt mer för att vinna matcher känns det ju sådär.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply