Söndag round-up

Det har varit starkt fokus på  jobb ett tag. Jobb, gym, sova. Igår när jag äntligen var taggad att gå ut en sväng så var det officiellt torrlagt på barer och klubbar på grund av valet nästa vecka och man kan rösta i förtid denna helg. Inga problem. Åkte hem till kompis som hade fest, det var trevligt.

Midsommar var lugnt och skönt. Känns ju inte same same här borta liksom.

Apropå det viktiga valet nästa vecka, så känns det spänt men hyfsat lugnt får man väl säga.

Ikea i Bangkok öppnar den 3 november.

Var och åt middag på Khao San Road två gånger i veckan som gick. Det är verkligen ett speciellt ställe. Beroende på vilket humör man är själv så upplevs det verkligen olika. Men det finns rätt många lustiga människor där.

Mariott Resort & Spa kör ostprovarkvällar på fredagar och lördagar 18.00- 23.00. Priserna börjar på 350 baht ++. Smakens!

Det har poppat upp lite nya barer och minst en ny klubb som ska testas inom kort.

Den 12 augusti öppnar förlängningen på BTS Skytrain. Äntligen!

Ja, det var väl det hela för nu!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger, Transport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Söndag round-up

  1. Pranpriya says:

    Förlängningen på BTS skytrain, vad innebär det ? :)

    • bangkokinfo says:

      Man har byggt fem nya stationer efter On Nut på sukhumvit linijen och tre stycken nya på redan nybyggda delen över floden till Thonburisidan. Byggena är ju så klart kraftigt försenade men nu ska de äntligen öppnas :)

Leave a Reply