Söndag

Lördagen var mycket “busy” i Bangkok. Klarade av mina ärenden rätt snabbt, men hängde runt Siam Sqaure ett tag. Många olika olika promotion event på stan. Alltid kul att titta på. En knökfull tillställning kör med en känd popstjärna som kommer på scenen i 3 låtar och mimar så gott han kan, tjejerna skriker ändå. På nästa event så lockar de med olika gratis samples om du bara lämnar in din kontaktinfo….Ofta hög volym överallt, men oftast är det samtidigt thailändskt sabai sabai.

Hade lite ärenden nere mot Emporium så slank in på ScanDeli och tog en ost sandwich. Hade väl tänkt mig en ägg och kalles på hårt bröd, men all kaviar hade gått åt till all julbord. Nåja, det kommer fler tillfällen.

Var runt på stan och tittade lite på kvällen men gav upp rätt tidigt. Men nya Q-bar 2.0 får blandad poäng av mig. I vissa avseenden är det riktigt nice i andra inte. Vi får de om de kan komma igång ordentligt med lite roliga kvällar.

Får se vad som händer idag söndag men Manchester city – Arsenal lockar ju. Dock börjar det först vid 23-tiden så får se om man orkar. Imorse var det 19 grader på min balkong. Snart är det frost på fönstren. Såg en thaidam med PÄLS på Paragon häromdagen. Så kallt är det inte!

Några tips:

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply