Söndag

Igår blev jag försenad som tusan till en middag. Satt och petade med blogginlägget, och sen skulle jag på middag med vänner och potentiell kund. Så man ville ju vara i tid. Så fick ta mc-taxi. Min vanlige kille var inte tillgänglig, så fick ta en ny kille. Inte bra. Det vara riktigt nära en olycka vid ett tillfälle. Nåväl, middag och “möte” gick bra. Sen tog vi ett par drinkar på en hotellbar som var helt ok. Mer om det stället senare.

Tips: undvik mc-taxi ( jag är kanske inte rätt person att säga det men ändå:)).

Läs mer här om hur man tar sig runt Bangkok. Några bilder från mc-taxi nedan.

 

Cirka 50 000 rödtröjor demonstrerade igår i Bangkok. Det var mycket snack om att rösta på Puea Thai i nästa val. Thaksin ringde in och lovade att fixa landets ekonomi på 99 dar om Puea Thai vinner valet, och komma tillbaka och fixa det…..Läs mer här.

Tittat en del på kameran Finepix X100 på nätet. Denna kamera är riktigt snygg. Vill man ju ha men priset skrämmer rätt bra.

Och som vi sett på bilderna från Phuket på den svensk som åkte fast på stöld av 85 mobiltelefoner så hade alla gripna likadana t-shirts på sig. Det står Kathu polisstation på dem denna gång. Har aldrig sett sånt förut. Något nytt tro?

Bangkok – Over and out!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Söndag

  1. Eve Hunt says:

    Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal site

Leave a Reply